Nov 23, 2012

Laske sisse sandid....

Küll täna alles oli elevust meie majas. Terve Lepatriinula olid vallutanud Kadrisandid, üks ilusam kui teine. Meie rühmas algas Kadrimöll juba kolmapäevast pihta kui tegime lastega Mardi-ja Kadrimaske. Selleks tuli kasutada näpuosavust, mida vanasti Kadridelt ju väga oodati. Maskidele tuli juuksed pähe siduda lihtsa sõlmega (tuli välja, et see polegi nii lihtne) ja siis nööbid silmadeks ja ninaks ette õmmelda. Ühesõnaga oli pusimist küll ja see lastele meeldis.
Eile joonistasid lapsed Kadrid ja kleepisid neile väikesed helkurid külge (sel nädalal kordasime lastega helkuri tähtsust), et nad pimedas ohtu ei sattuks. Suured tänud Emily emale, kes meid varustas helkuritega.
Iga laps saab endale ka ühe helkuri, et ta paremini nähtav oleks.
Täna hommikul oli lastel palju lõbu, kui rühm oli helkureid täis peidetud ja nad pidid need taskulambiga üles leidma, õhtul jätkame mängu.
Nii, et hommikul olid nii valguse käes helendavaid tegelasi, kui ka valgeid Kadrisid  rühm täis. Lapsed nautisid seda, et said end ära ehtida, isegi poisid olid vallatust täis ja edvistasid kübarate ja kaelakeedega.
Tradistiooniliselt tulid meile naabrilapsed määgides külla ja näitasid mida Kadrid oskavad. Hiljem läksime kõik koos saali Liiale ja Trikitriinudele kadrisanti jookma. Sellest tuli üks vägev simman. Ka direktor Tiiu ei pääsenud Kadride külaskäigust ja meie Kadrisandid ajasid ta päris kimbatusse enda väljamõeldud mõistatustega.









Õhtul jätkame Kadisanditamist ja mängime lastega neid mänge, mida vanasti talulapsed ehk mängisid. Las täna jääda kõik plastmass- ja muud värvilised mänguasjad riiulitele, meie kasutame puhast loodust ja lauluhäält.

1 comment: